Wednesday, February 20, 2008

Kerigai Janik Panggang


Anang meliur, au? mrgreen Tu meh gamal kerigai janik panggang dempa kami menyanak lemai ari satu tu tadi.

Nadai mayoh macham resipi iya. Mina diunsut enggau McCormick Roasting Rub dalam butol .. lada, garam, bawang burak, rosemary, chabi .. engka bisi utai bukai meh dia. Udah nya diunsut aku enggau orange marmalade, alu panggang sejam.

Tau kita nguji ma ka. Sedap sampai menjilat jari! Woohoo! mrgreen

8 comments:

  1. appuuuu baka nih enda meliur medak nyak..sssllluurrppppsss :)

    ReplyDelete
  2. Anonymous12:00 AM

    Aram kitai bala kaban iban bloggers & anonymous meri besai
    tepukan jari ke puteri...hip hip
    hoorah, !! Best amat resepi nuan, selalu meri idea, ma maia enda nemu lauk di panduk maia ke suntuk IDEA tauka lembau tulang berapi.

    Aku bisi meli Worcestershire Sauce
    kemari,ulih ke enda di unsut ba daging kena barbecue/panggang dalam oven? First time aku meli sauce tu, sedap ga bau ia..emmmmmmm!
    Tau kena ngulai salad dressing ga.

    Sekali agi 'hip hip hoorah'...woohoo!

    km

    ReplyDelete
  3. apu, yummy amat nya. hehe, bisi endar tu diuji ila maya nyambut Easter Sunday..
    Yum Yum

    ReplyDelete
  4. Worcestershire should be a good option + black pepper + blended dried chilli + a little salt + blended lemon grass = akai daiiiiii

    ReplyDelete
  5. KM, nya iya Uchu Keling udah meri resipi iya! Tau diuji nya! :-)

    Orange marmalade kena meri asai masam manis .. sigi ngam asai nya enggau janik!

    Good idea, James!
    ---

    Anang enda nguji Chris. Temperature oven kena aku 400 F, enda nemu nama nya ba Celcius.

    ---

    Ladybird, tau nuan manggang kerigai janik ga, muai tengok! :-)

    ReplyDelete
  6. Anonymous12:08 AM

    Yahoo !

    Terimakasih ke Uchu Keling ke meri
    resipi nya.

    kumangmalai

    ReplyDelete
  7. Anonymous9:42 AM

    Puteri,

    Tu address blog http://whitejasmin-lyana.blogspot.com

    Selamat berkelala!

    km

    ReplyDelete
  8. Yummy nyu bisi resipi kerigai janek indah ditu. Apuu empuk and juicy amat gamal nya, kak ku ngaga ila. Sarinya ba Canada aku masak sup kerigai janek aja campur lemon grass, kulat cina tang lain amat jenis ari ke bisi ba Malaysia enda nemu nama ia, dah enda nemu bahan nama ke tau dibeli din beri aja maioh carrot enggau pepper powder. Orang ke enda kala makai dipanduk aku ngumbai nyamai gak, just want to be friendly kot.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...