Monday, February 04, 2008

Manok Panggang

Pagi tadi aku bisi nurun shopping ka supermarket. Celery udah abis ... enggai nyadi enda meli baru enti ka ngirup juice celery carrot!

Meda rega manok siko enda bulih $4, meli aku siko. Tau dipanggang ko ati. Taja aku nemu manggang sida manok kulok, aku amat enda kala manggang manok! smile

Issh, main lantak aja, nadai ngena resipi. Temu unsut seasoning salt, udah lah.



Tu gamal iya udah mansau. Apin disepi, lemai lagi makai iya! wink Udah nya lagi tau ga nguring retak panjai. Kutai aku meli iya tang alu apin dipandok. Guring enggau teluk, udah lah, kiroh mayoh macham! Haha.

Ila aku ka nguji manggang manok stail panggang china. Enda aku nemu chara manggang stail baka nya, sampai kulit iya crispy. Sapa bisi resipi tau magi, ngambi ka aku tau nguji ditu!

Ooii, cherita makai aja eh! Ni ka slim tubuh! eek

11 comments:

  1. Wahh nyam nyam ... nyamai gamal manok nya.

    ReplyDelete
  2. aPU Puteri... nyau tetengok aku meda nya deh

    ReplyDelete
  3. kumangmalai4:25 AM

    Bravo! Best amat gamal manok panggang nuan nya....
    Udah kala nguji S'pore chicken rice? Mmmmmmmm......

    ReplyDelete
  4. James, nyam nyam! Hehe, tau dikenyadi manok panggang nya!

    ********

    Grace, mansang aja ngagai kedai cina tauka melayu bulih chicken rice! Ditu ni bisi!

    ********

    Kumangmalai, aku kala ngaga chicken rice, tang enda lah senyamai singapore chicken rice! Heheh. Ditu bisi nyual Hainanese chicken rice paste ... ooii, sedap amat!

    ReplyDelete
  5. Hmmm.manok dipurus nggau seasoning salt nggau all spice..yum yum.. nti ka manis mimit aku slalu meri brown sugar mimit aja lah.. ngambi ke browning mimit.

    ReplyDelete
  6. lapar perut ku tengahri tok meda utai ka nyamai nya.

    ReplyDelete
  7. Hi Doris,
    Nama brita wai? Apu mayuh endar ga website nuan diatu. Aku tu nadai ari, sibuk enggau bala anak. Saritu aku free, demalam update blog aku serta aku ka mega madah ka nuan, you can watch my dad's K'ok ba you tube. Bala menyadi aku sibuk download vcd apai aku agai you tube. Anyway, enjoy!

    ReplyDelete
  8. Coki, sedap aja munyi manok panggang nuan nya! Ila ka aku nguji stail baka nya!

    ********

    Mac,

    Kita nyamai, ma ka makai chicken rice, mupok aja ka kedai! Haha, ditu nadai org nyual chicken rice!


    *******

    Mag,

    Manah berita kami ditu! Lawo kita bisi pegi skiing! Haha, jeles aku! Tapi takut ga patah kaki oii!

    Au, amat mayoh endar blog aku tu .. ka parai asai update! Hehe, apalah boleh nguji ngiga duit thru blogging!

    Ila aku download lagu apai nuan. Ulih didownload tang flv format aja lah. Pama meh ulih didinga maya nunga pc!

    ReplyDelete
  9. Puteri.. Happy Valentine's Day... :-)
    Ko orang rumahtangga bahagia coz laki makai pemakai ti dipanduk enggau kasih sayang... naaa panduklah manuk nya enggau kasih sayang ...Semoga ahagia ke akhir hayat :-)

    ReplyDelete
  10. Anonymous10:13 AM

    Puteri,

    Nemu nuan, aku ditu benung nguring pah manok gulai 'tepung goreng serba guna' adabi brand.
    Lalu teringat ke nuan, ukai ga gamal nuan baka pah manok....hehehehe tang ma sebut pasal makai ari menoa, mesti aku madah ke cousin aku nya, sharing ka orang putih!
    Eh, enggai enda numpang meri Happy
    Valentine's day ke kita sebuat!

    ReplyDelete
  11. Haha, naka amat enti gamal aku baka pah manok! Heheh!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...