Thursday, March 27, 2008

Minyak Senonyong


Nyah, tu iya koleksi minyak senonyong aku! Aku ka meda enggi kita mega!

8 comments:

  1. Butul minyak senonyong ke biru nyin bc aku,ka sigi nya aja. enda tan nyium bau minyak senonyong bukai, ka ngelu pala ;0 *****

    ReplyDelete
  2. enggi aku siti aja...

    ReplyDelete
  3. minyak senonyong bisi gambar suba.. tang maioh udah abis, maioh dibuai botol lama, nyo repa dressing table. bestla kolexi nuan, juling skejap mato..ahhahhha..

    ReplyDelete
  4. kapuuu bisi jadore christian dior gak, pama gak ehhh beri kitu siti neh kena ku nguntik baru sebedau terlambat hehe.
    Lucu Puteri, aku ngasuh Bear kirim ke aku senyonyong Paris Hilton enggai ia, ko ia legi slutty baka Paris ko ia. Dah nya ia kirim Vera Wang, ahhh kapa enda dah ia kak kirim nya meh ia. Aku pun bisi baka nge nuan nya white musk body shop, jasmine body shop, diatu femme hugo boss bedau abis-abis dikena. Koleksi botol mit lancome pun bedau abis. geram ku meda jadore dik nya, lama dah ku teringin kak meli tang nadai ba Sibu, ba parkson kuching baru bisi meda.

    ReplyDelete
  5. Coki, I think mina Sunflower aja dah abis dia. Ke bukai agi bisi magang. Siti ba belakang enda entu peda, agi dalam kutak! Estee Lauder Pleasures Delight.

    Ka meli Ralph Lauren for her ila .. nganti ngetu ba duty free shop ba San Francisco maya angka ka Malaysia bulan 5 tu ila.

    ReplyDelete
  6. Lyana, ka butol nya ka agi ngasoh aku ngelu! Kelalu strong! Loulou.

    ***

    Grace, siti aja enggi nuan pia? Chanel? :-)

    ****

    Cuthess, enda manah Paris Hilton. Ba pharmacy ditu mina bisi nyual eau de toilette, nadai parfum.

    Jadore nya aku bisi spare. Bisi meda butol mit dia? :-)

    Ka nguji Jennifer Lopez. Kawan aku siko minat Still by Jennifer Lopez. So maybe Ralph Lauren enggau Jennifer Lopez Deseo ila .. nganti singgah ba duty free shop dulu ba airport San Francisco! Aku nadai ka meli alang2. Selalu meli butol ka besai sekali.

    My most favorite ba koleksi aku nya, Elizabeth Taylor's Diamonds and Rubies. Beli ba KLIA duty free shop, wahh .. dah lebih 4 taun!

    ReplyDelete
  7. Dor, amat mauh minyak senyonyong nuan. Aku enda nyimpan mauh bakanya, muti sebutol ba rh panjai, sebutol tetap dalam handbag and sebutol ba rumah. Aku meli siti-siti enti nyau ka ambis baru aku meli baru. Enti aku rindu ka scent nya, nya belama di beli aku, until a few years, dataika aku nyau leju baru aku nukar ngagai brand bukai. Since 2006 aku ngena Infiniment by Chopard. Aku tetemuka perfum tu ba Doha, ba KL lalu bedau tetemuka dini endur urang bc nyual nya. Nya alai aku last year maya apai Maie ke Dubai bekenanas aku ngasuh iya meli din, nyetuk.

    ReplyDelete
  8. Rita, enda kala aku ninga minyak wangi ka disebut nuan nya. Ila engka ka aku nguji ma tetemu ka Infiniment by Chopard.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...