Wednesday, March 12, 2008

Sapa bala kita begiga ka gambar indu telanjai?



Ahhhhh. Sapa bala kita bisi begiga ka gambar indu telanjai!? Ahh? Anang kita main-main, silap langkah ditemu aku pengawa kita!

Nyah peda tu, ngiga gambar indu telanjai kenu, tang singgah ba blog aku! Nemu aku pengawa kita! mrgreen

Aku bisi ngena Feedjit ba blog aku. Ari nya aku nemu ari ni penatai kita, nama utai digiga kita ba Google sebedau kita singgah ba blog aku! Ahhh! Anang kita main-main! Heheh.

18 comments:

  1. Hahaahhahaa! Good one.

    ReplyDelete
  2. puteri sapala org nya neh..macam-macam ulah..

    ReplyDelete
  3. Amat ngasoh ketawa, Flo!

    Bala anak Iban meh nya, Dara. Begiga ka gambar indu telanjai! Cheyyyy!

    ReplyDelete
  4. sepi asai ditemu urang. Ukai aku nya puteri... hahahah.... enti aku meda enggi diri empu dah cukup meh.

    ReplyDelete
  5. haha, engka nge ia enda enda sama, peda nge diri empu dua kali enda sama keh? keke. Nge aku diatu nyu direstrict komputer aku enda tau curi curi kena menyadi aku ke lelaki haha! enda alah legi enti kom jai dianjung format dipeda org semua cookies pasal blog indu telanjai haha! nyu kitai kumbai org kanji. nya meh org ke enda nemu pasal komputer tuk selalu main main.

    ReplyDelete
  6. Ukai nuan nya, pia Grace? Hehe, manah enti ukai nuan? :-)

    Haha, Cuthess, amat pechuma nuan kumbai cina ba kedai nuan kanji laban meda sida cookies ba pc! Haha!

    Enti aku enda iboh kira .. nadai kala pc dianjong repair dipasar! Enti jai, meli ka baru ga! Hahaha! Ni alah cina ngerepair nemu pengawa aku!! Haha!

    ReplyDelete
  7. Udah nuan nangkap sapa empu pengawa nyak Doris?? hehehe

    *siap siap dalam iban agi nyak ahhaha

    ReplyDelete
  8. hehehe.....ka sempama jako kitai, sapa makai cabi ia lah nyepi pemedas nye !!

    ReplyDelete
  9. haha.. lucu mai, aku pan bc meh masang tai nya, mmg lucu la tai ke d giga org puteri..

    elo kak puteri, lama mai aku nda ngabang kituk. huhu

    ReplyDelete
  10. Debbie enda nemu nyadi "indu telanjai" ngagai English nya lah ngena jaku Iban! Hahaha.

    Lyana, sigi amat sapa makai chabi nyebi angat!

    Green, lama enda meda nuan timbul! Nama berita? Ila ma nuan bisi meda org singgah ba blog nuan ari Google search, click meda nama utai digiga siko nya sebedau singgah ba blog nuan! Haha, enggi aku, selalu iya pasal indu telanjai ba blog amommyblogger.com! Haha, ari first post kutai! LOL!

    ReplyDelete
  11. of all bahasa, bahasa iban di kenak ya ngiga 'indu telanjai'..heheh, maju mat teknologi..

    ReplyDelete
  12. Amat maju teknoloji laban tau ngena jaku Iban ngaga search!

    ReplyDelete
  13. Puteri D, bisi udah ngabas blog aku nuan, baru ka nguji, endalah ngemanah blog seduai Entayang. Beri comment k.

    ReplyDelete
  14. Puteri: hehe.. puteri, td aku bc view nama tai giga org d feedjit nya, tekenyi aku, sida ngiga "mereka bertiga merogol aku dan puting". ka luput aku.. wakaka

    ReplyDelete
  15. Green, dahsyat endar utai digiga sida nya!! Hehe, ka meda gambar org kena rogol ka apa?! Pervert!

    ReplyDelete
  16. Girl aku baru aja nerima email ari ex-classmate iya, madah ka siko ari classmate seduai digantung skul laban ti mai VCD luncah.

    Pedis amai ati aku ninga nya, aku ti udah masuk 40 taun pen enda kala meda vcd ti bakanya.

    Engka ka "tebalit" dunia tu.

    ReplyDelete
  17. Hahahah... i like that... bekenyala Feedjit ku.. semua jantan2 ke bgiga gambar ngiga gambar tusu chettt... kantoi...

    ReplyDelete
  18. nama deh?nti indu telanjai ujak ka meh...ngna ngku 2k....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...